fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

WOW Air ontvangt eerste A320neo

WOW air heeft vrijdag haar eerste Airbus A320neo in ontvangst genomen. De nieuwe aanwinst is WOW air’s dertiende toestel en zal vanaf 3 mei worden ingezet op routes naar Europa en Noord-Amerika.

Aanvulling
“We zijn trots op onze jonge en technologisch geavanceerde vloot die ons in staat stelt om onze passagiers een comfortabele reis te geven tegen de best mogelijke prijzen,” zegt Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air. “Het is een welkome aanvulling op onze vloot, die nu vliegt op 32 internationale routes door Europa en Noord-Amerika.”

All-Airbus
“We zijn blij dat WOW air haar eerste A320neo in ontvangst heeft genomen, die uitstekend past in WOW air’s volledige Airbus-vloot. Het toestel biedt de beste bedrijfskosten, de nieuwste technologieën en belangrijke milieuvoordelen. WOW air’s passagiers zullen blijven genieten van het ongeëvenaarde comfort dat alleen Airbus vliegtuigen bieden,” zegt Fabrice Brégier, COO van Airbus en President Commercial Aircraft.

De A320neo van WOW air zal bestaan uit een enkele klas cabine met 180 zitplaatsen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button