fbpx
Frequente reizigersOnderwerpenVliegvelden

Staatssecretaris in gesprek met Schiphol

Sharon Dijksma, staatssecretaris van infrastructuur, wil met Schiphol en KLM in gesprek om tot een oplossing te komen voor de extreme drukte op de luchthaven. Zo meldt het ANP.

Uren
Tijdens de meivakantie is het veel drukker geworden op Schiphol. Veel mensen klagen op social media dat ze uren in de rij staan. Dijksma noemt de situatie ‘vervelend’ en heeft daarom Schiphol en KLM uitgenodigd voor een gesprek. Een datum voor het gesprek is nog niet gepland.

Ander soort reiziger
Het wordt zo druk op Schiphol dat KLM zelfs adviseert om 3 uur voor vertrek op de luchthaven te zijn. Vooral in de meivakantie stonden mensen in de file op Schiphol. Het aantal passagiers dat in de vakantieperiode via Schiphol reist, is in absolute aantallen niet heel erg veel hoger dan in de niet-vakantieperiodes. Wel is het een ander soort reizigers dat dezer dagen op de luchthaven vertoeft en dan gaat alles wat moeizamer.

Poll: welk KLM-vliegtuig wordt het meeste gemist?

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button