IncidentenNaast het nieuwsOverig nieuws

Vliegtuig verliest wiel | Video

Een klein vliegtuig maakte vrijdagavond een noodlanding omdat het een wiel had verloren.

Kort na vertrek vanaf Belize werd de piloot erop geattendeerd dat hij een wiel had verloren. De piloot vond dat het vliegtuig veilig genoeg voelde om de reis voort te zetten naar Florida.

Flyby
De piloot voerde een ‘flyby’ manoeuvre uit toen hij bij Sarasota-Bradenton Airport aan kwam zodat de verkeerstoren kon bevestigen dat er inderdaad een wiel mistte.

Vonken
Het vliegtuig cirkelde een tijdje boven de luchthaven zodat hij de benzine kon lozen. Tijdens de landing is een spoor van vonken te zien. Op het laatste stuk raakte hij van de landingsbaan.

Veilig
Er waren drie mannen en één vrouw aan boord van het vliegtuig. Geen van hen raakte gewond.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/