Frequente reizigerIndustrieNieuwsOnderwerp

Level mogelijk naar twee Europese hoofdsteden

Willie Walsh, CEO van IAG, zei vrijdag dat de nieuwe long-haul low-cost airline Level mogelijk naar Rome en Parijs gaat. Dat meldt de Franse website Airinfo.nl.Favoriet
Level komt in de nabije toekomst met een uitbreidingsplan dat kan leiden tot nieuwe bases in Rome en Parijs. De twee steden zijn de favorieten om een basis te openen, dat zei Walsh tijdens een telefonische conferentie na de presentatie van de kwartaalcijfers van IAG.

Netwerk
Zowel in Parijs als Rome kan de LCC rekenen op uitgebreide netwerken van andere luchtvaartmaatschappijen in de IAG groep.

Start
De low-cost carrier begint op 1 juni met een vloot van twee A330’s. De toestellen worden geleast van Iberia. Ook het personeel aan boord is van de Spaanse carrier. Hoewel de eerste vlucht nog moet plaatsvinden, heeft de International Airlines Group (IAG) grootse plannen met Level, de long-haul low-cost dochter. In 2018 moeten er meer toestellen en bestemmingen bij komen.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.