LiefhebberNaast het nieuwsNieuws

Een kijkje in de meest luxe 787 ter wereld

Wie er een hekel aan heeft om een vliegtuig met andere passagiers te moeten delen, maar wel graag in een Boeing 787 vliegt, kan tegenwoordig bij het Chinese Deer Jet terecht. Dat bedrijf verhuurt een Dreamliner-privéjet inclusief bemanning voor het luttele bedrag van bijna 66.000 euro per uur (500.000 Chinese yuan). Bekijk hieronder hoe zo’n luxe 787 eruit ziet:

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close