Naast het nieuwsNieuwsOpmerkelijkVideo opmerkelijk

Qantas CEO krijgt taart in gezicht geduwd – video

De CEO van Qantas, Alan Joyce, is dinsdagochtend aangevallen met een taart tijdens een speech in Perth. Plotseling kwam een oudere man het podium op en duwde de vlaai vol in het gezicht van de topman, zo melden Australische media.

Wat het motief is achter de aanval is nog onbekend; de dader is opgepakt en wordt ondervraagd door de politie. Joyce moest door het incident even van het podium om zich op te frissen. Toen hij terugkeerde kreeg hij een warm applaus.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close