Naast het nieuwsOpmerkelijkVideo opmerkelijk

Rellen op luchthaven na annuleren vluchten – video

Op Fort Lauderdale Airport zijn maandag rellen uitgebroken nadat Spirit Airlines, één van de grootste maatschappijen op de luchthaven, veel vluchten moest annuleren. De Amerikaanse lowcost-carrier heeft te kampen met pilotenstakingen. De passagiers hadden daar duidelijk geen begrip voor, en kwamen in opstand, wat leidde tot diverse arrestaties. Bekijk hieronder de beelden:

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close