fbpx
LiefhebberNaast het nieuwsNieuws

Top 5: de beste bars in vliegtuigen

Terwijl economy class steeds krapper wordt, zijn business en first class de afgelopen jaren juist veel luxer geworden. Om de vermogende reiziger te vermaken, hebben diverse maatschappijen een bar in hun intercontinentale vliegtuigen geĆÆnstalleerd.

Journalist Eric Rosen van persbureau Bloomberg heeft nu een ranking opgesteld van de beste bars. De belangrijkste criteria waren daarbij de ruimte en voldoende zitplaatsen, maar ook zaken als het design en de service speelden mee. Bekijk hieronder zijn top vijf:

5. Virgin Australia

In welke vliegtuigen? Boeing 777-300ER. Opmerking: “Het bijzondere aan deze bar is dat je er ’s ochtends heerlijk kunt ontbijten met versgemalen koffie.”

4. Virgin Atlantic

In welke vliegtuigen? Boeing 747, 787, Airbus A330, A340. Opmerking: “De chromen accenten en dimbare verlichting maken dit een bijzonder aantrekkelijke bar.”

3. Etihad Airways

In welke vliegtuigen? Airbus A380. Opmerking: in deze bar kun je comfortabel werken door “de stopcontacten, de neerklapbare armsteunen en de glanzende tafel als bureaublad.”

2. Emirates

In welke vliegtuigen? Airbus A380. Opmerking: “Misschien wel de meest iconische bar in vliegtuigen ondergaat een make-over, waardoor deze een nog beter ambiance krijgt.”

1. Qatar Airways

Lounge A380
Qatar A380 Lounge Champagne

In welke vliegtuigen? Airbus A380. Opmerking: “Deze open, grote bar biedt zitplaatsen voor tien personen en is zowel geschikt om te werken als te ontspannen.”

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mĆ©t 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button