AirlinesFrequente reizigerKLMNieuwsNL nieuwsOnderwerp

KLM na bijna 20 jaar terug in Mumbai

KLM voegt Mumbai toe aan haar routenetwerk. Daarmee vult de maatschappij de dagelijkse verbinding van Jet Airways met Mumbai aan.Met ingang van 29 oktober 2017 voert de maatschappij driemaal per week directe vluchten uit tussen Amsterdam en de Indiase stad. Samen met Jet Airways zijn er dan 10 vluchten per week naar Mumbai.

Schema
De vlucht vertrekt om 13.00 uur uit Amsterdam en landt om 01.55 uur lokale tijd in Mumbai. De retourvlucht vertrekt om 04.00 uur lokale tijd uit Mumbai en landt om 08.45 uur in Amsterdam. KLM zet de Boeing 787-9 Dreamliner in op de route.

Jet
CEO Pieter Elbers zei dat KLM’s netwerk in India aanzienlijk is gegroeid sinds de intensieve samenwerking met Jet Airways. “Met een directe vlucht naar Mumbai, het economische hart van India, biedt KLM haar klanten nog betere toegang tot 48 bestemmingen in India, alsmede bestemmingen in de omliggende landen en de rest van Azië.”

Wekelijks
Vorige week liet Elbers al weten dat een directe verbinding met Mumbai serieus werd overwogen, na bijna twintig jaar afwezigheid. Samen met Jet voert KLM vanaf dit najaar 31 wekelijkse vluchten naar India uit, zodra Bangalore is toegevoegd als bestemming vanuit Amsterdam, naast Mumbai en Delhi.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.