Naast het nieuwsOpmerkelijk

Piloot viert zijn miljoenste passagier | Video

Een piloot van Southwest Airlines vierde een feestje in het vliegtuig omdat hij 22 jaar piloot is. Tevens vervoerde hij zijn miljoenste passagier op die vlucht.

Piloot John Richie hield precies bij hoeveel jaar hij al zijn werk uitvoert en hoeveel passagiers hij vervoert. Op de dag dat hij vierde dat hij 22 jaar bij Southwest Airlines werkt, vervoert hij ook zijn miljoenste passagiers.

Video
Op een video die is gemaakt door een stewardess is te zien hij deze passagier verrast met champagne en een gesigneerde boarding pass. Van tevoren had hij uitgezocht hoeveel de vrouw voor haar ticket had betaald en gaf haar uit eigen zak het bedrag terug.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button