AirlinesFrequente reizigerOnderwerp

Thai breidt met A350 uit op Brussels Airport

Thai Airways komt met haar gloednieuwe Airbus A350’s naar Brussel. Dit bleek al eerder uit het boekingssysteem, maar nu heeft de luchthaven het nieuws bevestigd.Momenteel vliegt de Thaise maatschappij nog met de Boeing 777-300(ER) naar de Belgische hoofdstad, maar vanaf 1 augustus wordt dat toestel vervangen door de A350.

De Airbus biedt weliswaar iets minder stoelen (321 in plaats van 348), maar daar staat tegenover dat Thai vanaf november één keer per week extra op Brussel vliegt, zodat de capaciteit alsnog toeneemt.

Liefhebber van de A350
De liefhebber van de A350 komt deze zomer goed aan zijn trekken op Brussels Airport: eerder maakte Qatar al bekend met het toestel naar de luchthaven te komen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.

Gerelateerde artikelen