AirlinesNieuwsOnderwerp

Weer een KLM-toestel gestrand in buitenland

Er is opnieuw een KLM-toestel gestrand in het buitenland. De Boeing 747 met registratie PH-BFN moest onverwacht de nacht doorbrengen in Paramaribo, zo bevestigt een woordvoerder van de maatschappij tegenover Up in the Sky.De oorzaak is een technisch mankement, maar KLM wilde niet zeggen wat er precies aan de hand is. De reizigers die gisteravond met de maatschappij van Suriname naar Nederland zouden vliegen, zijn ondergebracht in een hotel.

Volgens KLM zal de PH-BFN later vandaag alsnog met haar passagiers naar Schiphol vertrekken.

Regelmatig probleem
Het komt de laatste tijd regelmatig voor dat een KLM-toestel in het buitenland strandt met technische problemen. Begin april stond om die reden een Boeing 787-9 van de maatschappij een week lang stil in het Braziliaanse Rio de Janeiro.

En eerder deze maand moest de oranje Boeing 777 van KLM noodgedwongen een paar dagen in Hongkong blijven, doordat de rechtermotor kapot was. Als gevolg van een gebrek aan materieel moest de Nederlandse maatschappij toen diverse vluchten schrappen.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.