Naast het nieuwsTravelWegdromen

Wegdromen van Dubai | video

Elke week verschijnt een “Wegdromen van…” video. Gewoon om even in de stemming te komen van reizen.Dubai is een stad waarin alles mogelijk is, van een zevensterrenhotel tot Lamborghini Aventador-politiewagens. Dubai is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en telt twee miljoen inwoners, waarvan 85% een migrantenafkomst heeft. Verder is in Dubai het hoogste gebouw ter wereld gelokaliseerd, de Burj Khalifa, en is de stad rijk gevuld met diverse luxe kledingwinkels.

In 2015 bezochten zo’n 14 miljoen toeristen de stad. Door het woestijnklimaat kunnen de extreme temperaturen oplopen tot in de 40 graden. De periode waarin het wat koeler is loopt van december tot en met februari.

Tags

Gerelateerde artikelen

Justin Au Yeung

Redacteur. Justin is al sinds zijn jeugd geinteresseerd in de luchtvaart. Hij is student aan de HvA, Aviation Studies. In de toekomst hoopt hij bij de luchtverkeersleiding te kunnen werken.