fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Cityjet zoekt Nederlandstalige crew voor Superjets

Wie graag in een Russische Sukhoi wil werken, krijgt daartoe nu de kans: CityJet zoekt cabinepersoneel voor haar in Brussel gestationeerde Superjets.

Hoewel de toestellen verhuurd worden aan Brussels Airlines, is de crew gewoon in dienst van Superjet (een wetlease). Er wordt zowel senior als junior crew gezocht.

Er zijn natuurlijk wel enkele eisen. Zo moet de crew naast Engels ook Nederlands of Frans spreken, tussen de 152 en 189 centimeter lang zijn en goed kunnen zwemmen.

Personeelswervingsbureau Nobox organiseert op 1 juni een zogeheten Recruitment Day in Brussel. Sollicitanten die aangenomen worden, kunnen al na enkele weken beginnen.

Superjet
De Sukhoi Superjets zijn regionale vliegtuigen die plaats bieden aan 98 passagiers. Hoewel ze uit Rusland komen, zijn ze zeer modern en in dienst bij meerdere niet-Russische maatschappijen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button