AirlinesIncidentenNieuwsOnderwerp

KLM Boeing 747 maakt ongeplande tussenstop

Een Boeing 747 van KLM heeft vanmiddag een ongeplande tussenstop gemaakt in Newfoundland, Canada. De oorzaak is een medisch noodgeval, zo bevestigt een woordvoerster van de maatschappij tegenover Up in the Sky.

Vlucht 661 was onderweg van Amsterdam naar het Amerikaanse Houston, toen een passagier met long- en hartfalen dringend medische hulp nodig had. De gezagvoerder van de Boeing 747 besloot daarom uit te wijken naar St. John’s in Newfoundland.

Ziekenhuis
Na de landing is de patiënt onmiddellijk naar een ziekenhuis gebracht. De Boeing staat – op het moment van schrijven – klaar om weer verder te vliegen naar Houston. De overige passagiers zullen daar volgens KLM met zo’n anderhalf uur vertraging arriveren.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/