AirlinesIncidentenNieuwsOnderwerp

KLM Boeing 747 maakt ongeplande tussenstop

Een Boeing 747 van KLM heeft vanmiddag een ongeplande tussenstop gemaakt in Newfoundland, Canada. De oorzaak is een medisch noodgeval, zo bevestigt een woordvoerster van de maatschappij tegenover Up in the Sky.

Vlucht 661 was onderweg van Amsterdam naar het Amerikaanse Houston, toen een passagier met long- en hartfalen dringend medische hulp nodig had. De gezagvoerder van de Boeing 747 besloot daarom uit te wijken naar St. John’s in Newfoundland.

Ziekenhuis
Na de landing is de patiënt onmiddellijk naar een ziekenhuis gebracht. De Boeing staat – op het moment van schrijven – klaar om weer verder te vliegen naar Houston. De overige passagiers zullen daar volgens KLM met zo’n anderhalf uur vertraging arriveren.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button