AirlinesFrequente reizigerNieuwsNL nieuwsOnderwerp

Ryanair lanceert routes vanaf Eindhoven eerder

Ryanair vliegt eerder vanaf Eindhoven naar Edinburgh en Valencia. De routes worden al in september opgestart door de grote vraag naar tickets. Dit laat de maatschappij vrijdag weten.De Ierse low-cost carrier zou de nieuwe routes oorspronkelijk pas vanaf begin november aanbieden. Doordat de vraag naar tickets groot is, wordt de startdatum naar voren gehaald.

Ryanair vliegt drie keer per week naar Valencia en Edinburgh. De vlucht naar Valencia wordt vanaf 1 september op maandag, woensdag en vrijdag aangeboden. Naar Edinburgh wordt vanaf 3 september op zondag, maandag en vrijdag gevlogen.

Goedkope tickets
Om de grote vraag te vieren, biedt Ryanair tot maandag 22 mei goedkopere tickets aan vanaf Eindhoven. Tot 22 mei 23.59 uur kunnen tickets al geboekt worden vanaf 14,99 euro. De prijs is alleen geldig voor reizen die geboekt worden in juni. “

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.

Gerelateerde artikelen