fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

WOW air nu ook naar Midden-Oosten

Het IJslandse WOW air heeft haar eerste route naar een bestemming in het Midden-Oosten aangekondigd.

Vanaf 12 september zal de maatschappij van Montreal en Toronto via Reykjavik naar Tel Aviv Ben Gurion vliegen. De route wordt vier keer per week gevlogen met een A321-200. De service is vanaf deze week te boeken.

Impuls
De Israëlische minister van toerisme is blij met de komst van WOW air: “Ons doel is om meer luchtvaartmaatschappijen naar Israël te krijgen, dus ik ben blij en ik wil WOW air feliciteren met de eerste route naar Israël. Ik heb vertrouwen in deze nieuwe historische route, wat een stimulans is voor het toerisme”, aldus Yariv Levin.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button