fbpx
AirlinesInnovatieNieuwsOnderwerpenProfessional

Airbus lost handbagageprobleem op

Een groep Chinese studenten van de Universiteit van Hong Kong mogen zichzelf de winnaar noemen van de Airbus Fly Your Ideas 2017 wedstrijd. Zij bedachten een oplossing voor het handbagageprobleem.

Oplossing
De jury zegt onder de indruk te zijn ‘van de visie en vaardigheid van Team DAElead om zo’n simpele maar effectieve oplossing te bedenken om de passagierservaring te verbeteren.’ Het ontwerp dat zij bedachten maakt gebruik van de volledige ruimte tussen de vloer van de cabine en het plafond om de passagiers hun eigen persoonlijke ruimte te geven voor hun handbagage.

Prijs
Het winnende team ontvangt dertigduizend euro. Het was de vijfde editie van de wedstrijd die Airbus samen met UNESCO organiseert. Deelnemende studenten moeten een oplossing bedenken voor één tot vijf vraagstukken vraagstukken van Airbus. Dit kan bijvoorbeeld iets zijn op het gebied van passagierservaring maar ook om de luchtvaart duurzamer te maken.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button