fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

Ryanair biedt voor het eerst longhaul-vluchten aan

Belangrijk nieuws van Ryanair: de maatschappij start een uitgebreide samenwerking met Air Europa voor het aanbieden van intercontinentale vluchten, zo maakte het bedrijf vandaag bekend.

In eerste instantie (vanaf vandaag) zal de Ierse budgetmaatschappij vluchten van Air Europa naar Zuid- en Noord-Amerika te koop aanbieden op haar website.

De echt belangrijke verandering zal later dit jaar plaatsvinden: vanaf dat moment zullen passagiers de mogelijkheid krijgen om met één ticket van Ryanair naar Air Europa over te stappen.

De budgetmaatschappij biedt dan bijvoorbeeld vluchten aan van Eindhoven naar Buenos Aires, met een tussenstop in Madrid (waar reizigers niet opnieuw hoeven in te checken).

In totaal zal Ryanair intercontinentale vluchten aanbieden naar twintig bestemmingen in zestien landen, waaronder de VS, Cuba, Brazilië, Mexico en Argentinië.

Andere maatschappijen
De lowcost-carrier is ook met andere maatschappijen in gesprek over zo’n samenwerking, waaronder Norwegian. Het aantal intercontinentale bestemmingen dat Ryanair aanbiedt zal in de komende jaren dus nog verder uitgebreid worden.

Lees ook: Dit worden de verre bestemmingen vanuit Eindhoven

In de aanbieding: KLM-staart op houten voetstuk

Nieuw in de webshop van Up: de KLM-staart op een houten voetstuk. Haal deze leuke toevoeging voor bijvoorbeeld je bureau in huis. Een must have voor alle KLM-fans! Bestel nu voor €29,95 inclusief verzending!

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button