fbpx
Naast het nieuwsNieuwsOpmerkelijk

Opmerkelijk: Transavia mag geen koffie van KLM

De webcare-teams van KLM en Transavia zijn er in eerste instantie om klanten te helpen, maar ze zijn ook niet vies van wat humor. Gisteren toonden de maatschappijen hun liefde voor elkaar op Twitter, en dat leidde tot een opmerkelijk gesprek.

Zo mag KLM-dochter Transavia geen koffie van het moederbedrijf:

Maar gelukkig kwamen de twee maatschappijen tot een compromis:

Andere Twitteraars konden er wel om lachen:

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button