fbpx
AirlinesIncidentenOnderwerpen

Wereldwijde vertragingen bij British Airways

Een computerstoring bij British Airways zorgt voor wereldwijde vertragingen.

De maatschappij verontschuldigt zich voor de systeemuitval en zegt het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Luchthaven Heathrow zegt nauw samen te werken met British Airways om het probleem op te lossen.

Katastrofisch
Het is nog niet duidelijk hoeveel vluchten zijn getroffen door de storing. Journalist Martyn Kent zei tegen de BBC dat hij op Heathrow 90 minuten in een vliegtuig zat. De gezagvoerder zei dat de IT problemen ‘katastrofisch’ zijn.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button