fbpx
Foto-artikel

Een middag op Schiphol | Video

Iedere dag komen er weer andere vliegtuigen voorbij op Schiphol. Speciale kleurenschema’s, ingehuurde vliegtuigen of bijzondere business jets. Voor spotters over de hele wereld is Schiphol een aantrekkelijke luchthaven. In dit filmpje zie je waarom.

Op ons YouTube kanaal vind je nog veel meer video’s. Abonneer je op het kanaal om op de hoogte te blijven van nieuwe video’s.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button