fbpx
IncidentenNieuwsNL NieuwsOnderwerpenVeiligheidVliegvelden

Eindhoven Airport: kom op tijd

Eindhoven Airport roept reizigers die zondag en de komende dagen van de luchthaven vertrekken, vroeg naar het vliegveld te komen. Door afzettingen en lokale omleidingen is de luchthaven moeilijker te bereiken.

Dat komt doordat zaterdagavond een deel van de in aanbouw zijnde nieuwe parkeergarage instortte. Door onbekende oorzaak kwam het voorste deel naar beneden.

Ravage
Eerder op de dag was er nog gewerkt aan het gebouw. Op het moment van instortten, was er niemand meer aanwezig. Er vielen dan ook geen gewonden. Wel was er een korte stroomstoring waardoor sommige vluchten vertraging opliepen.

Parkeren
Reizigers moeten rekening houden dat ze op een andere plaats moeten parkeren. Ook de lijnbussen naar Eindhoven stoppen niet bij de gebruikelijke halte. Volgens OV Einhoven stopt lijn 400 bij P8 en lijn 401 bij P3.

Op beelden is te zien hoe groot de ravage is.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=L2-AniMPnag” width=”640″ height=”380″][su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=jBiJeXqpbcM” width=”640″ height=”380″ class=”MauritsV”][/su_youtube]

Michiel Stol

Redacteur. Michiel is freelance journalist, die vroeger zoals veel jongens piloot wilde worden. Dat is hij uiteindelijk toch niet geworden. Voor Michiel is het mooiste plekje op de wereld toch wel het strand achter het vliegveld van Sint Maarten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button