AirlinesIncidentenNieuwsNL nieuwsOnderwerp

Toiletten stuk: toestel Transavia keert terug

Een vlucht van Transavia is zondag teruggekeerd naar Schiphol. De crew besloot daartoe nadat alle toiletten defect bleken te zijn.

De Boeing 737-800 was onderweg als vlucht HV-5807 van Amsterdam naar Thessaloniki in Griekenland. De passagiers zijn op een andere vlucht gezet en kwamen met een vertraging van 5:45 uur aan in Griekenland, zo meldt een woordvoerder van de maatschappij aan Up in the Sky.

Vervangend
Het vliegtuig vloog in de buurt van Cologne in Duitsland toen bleek dat er een storing was in de toiletten. Zo’n drie kwartier na vertrek landde het weer in Amsterdam. Om de vlucht naar Thessaloniki uit te voeren moest een vervangend toestel worden geregeld.

De toiletten aan boord van het betreffende vliegtuig zijn inmiddels hersteld en het toestel is weer in gebruik genomen.

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close