fbpx
AirlinesIncidentenNieuwsNL NieuwsOnderwerpen

Toiletten stuk: toestel Transavia keert terug

Een vlucht van Transavia is zondag teruggekeerd naar Schiphol. De crew besloot daartoe nadat alle toiletten defect bleken te zijn.

De Boeing 737-800 was onderweg als vlucht HV-5807 van Amsterdam naar Thessaloniki in Griekenland. De passagiers zijn op een andere vlucht gezet en kwamen met een vertraging van 5:45 uur aan in Griekenland, zo meldt een woordvoerder van de maatschappij aan Up in the Sky.

Vervangend
Het vliegtuig vloog in de buurt van Cologne in Duitsland toen bleek dat er een storing was in de toiletten. Zo’n drie kwartier na vertrek landde het weer in Amsterdam. Om de vlucht naar Thessaloniki uit te voeren moest een vervangend toestel worden geregeld.

De toiletten aan boord van het betreffende vliegtuig zijn inmiddels hersteld en het toestel is weer in gebruik genomen.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button