AirlinesFrequente reizigerNieuwsOnderwerp

Een kijkje in de A340 van Air Belgium – foto’s

Air Belgium start naar verwachting aan het eind van dit jaar met lijnvluchten tussen Brussels Airport en Hongkong. De nieuwe maatschappij, die op de langere termijn ook andere bestemmingen in Azië wil bedienen, heeft woensdag haar nieuwe website onthuld en meer afbeeldingen vrijgegeven van de Airbus A340’s waarmee ze zal vliegen. De toestellen, die afkomstig zijn van Finnair, beschikken over economy, premium economy en business class. Bekijk hieronder de foto’s:

Economy

De stoelen in economy staan in een 2-4-2 opstelling, hebben een pitch van 31 inch en zijn 18 inch breed.

Premium economy

In premium economy is er wat meer luxe, met een 2-3-2 opstelling en 36 inch pitch. De stoelen zijn 20 inch breed.

Business class

Business class is de hoogste klasse aan boord van de A340’s. Reizigers beschikken over stoelen die omgevormd kunnen worden tot platte bedden van 2 meter lang.

Gehele cabine

©Air Belgium op alle hierboven staande foto’s.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close