fbpx
LiefhebberNaast het nieuws

‘Grootste’ vliegtuig ter wereld onthuld – video

In de Amerikaanse Mojave-woestijn is woensdag volgens bouwer Stratolaunch het grootste vliegtuig ter wereld onthuld. Nu hangt het er een beetje vanaf hoe je ‘groot’ definieert, want met 72 meter is het zeker niet het langste vliegtuig, maar het is in ieder geval het breedste toestel: een wingspan van 117 meter. Het Stratolaunch-vliegtuig zal gebruikt worden voor de ruimtevaart (om satellieten in omloop te brengen) en zal naar verwachting in 2019 zijn eerste vlucht maken. Bekijk hieronder de beelden:

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button