LiefhebberNaast het nieuws

Een blik in de Chinese 737-concurrent – video

De C919 van het Chinese COMAC moet de strijd aangaan met de Airbus A320 en Boeing 737. Het vliegtuig, dat tot nu toe vooral door Chinese maatschappijen is besteld, maakte vorige maand zijn eerste testvlucht. De BBC ging toen op bezoek bij de fabrikant om een kijkje te nemen in een mock-up van het nieuwe toestel:

Word vriend van Up in the Sky!

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close