fbpx
Flight ReportsNaast het nieuwsNieuwsReviewsTravelVideo

Vlieg mee met Garuda First Class | Video

Vliegen in Garuda First Class is een bijzondere ervaring. Up-redacteur en Youtuber voor NeverNotFlying had vorige week de mogelijkheid. Een ticket voor de route Singapore – London kost al snel rond de 5.000 Euro, maar de Youtuber maakte gebruikt van een aanbieding en vloog voor zo’n 1.000 Euro. Nog steeds veel geld, maar ook een fantastische ervaring.

Hij maakte er natuurlijk een video van, zodat jij voor niks mee kunt kijken! De video begint op Singapore’s Changi Terminal 3, laat alle aspecten van de vlucht zien en eindigt op Londen’s Heathrow airport.

Video
Bekijk hieronder de video:

Deze video is door YouTube-kanaal NeverNotFlying beschikbaar gesteld voor Up. NeverNotFlying heeft nog veel meer flight report video’s in Economy, Business en First!

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Sieto van der Heide

Redacteur / YouTuber. Sieto maakt sinds 2015 video's voor zijn YouTube-kanaal NeverNotFlying en deelt die video's ook op Up. Vliegt graag in first class, maar businessclass of economy is ook prima, zolang het maar vaak en ver is.

Gerelateerde artikelen

Back to top button