fbpx
FinancieelOnderwerpenProfessional

Toch geen joint venture tussen TUI en Etihad

De onderhandelingen tussen Etihad en TUI zijn mislukt, zo meldt het laatstgenoemde bedrijf. Daardoor komt er geen joint venture tussen de twee partijen.

Etihad wilde samen met de Duitse luchtvaarttak van TUI een nieuwe vakantiemaatschappij opzetten. Hierin zouden naast TUIfly ook het Oostenrijkse Niki en de vakantievluchten van Airberlin worden opgenomen.

Tegenvaller
Het is niet duidelijk waarom de onderhandelingen zijn mislukt, maar het is wel een tegenvaller voor Etihad, dat op deze manier probeerde om dochterbedrijf Airberlin weer gezond te maken. De Nederlands-Belgische maatschappij TUIfly stond los van de geplande deal.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button