AirlinesFrequente reizigerOnderwerpZakelijke Reiziger

Emirates biedt Gold-status te koop aan

Emirates maakt het voor frequent flyers eenvoudiger om een ‘Gold-status’ te krijgen, zo laat de maatschappij weten.

Vanaf nu kunnen frequente passagiers van Emirates de hogere status kopen.

Gold
Een Gold-status betekent meer voordelen die vooral voor zakelijke reizigers interessant zijn. De Gold-status biedt onder meer toegang tot alle lounges in het Emirates-netwerk en een hoger maximumgewicht aan handbagage.

Omgezet
De aanbieding geldt voor Silver-members van het Skywards loyaliteitsprogramma. In plaats van voldoende mijlen te sparen om Gold-member te worden is het nu mogelijk om een Gold-status te kopen. Voor een bedrag van 800 dollar wordt de Silver-status twaalf maanden omgezet naar Gold.

Keuze
Silver-members moeten wel op korte termijn een keuze maken. Emirates biedt reizigers zeven dagen de tijd om te besluiten of ze willen overstappen naar Gold.

Klassen
Het frequent flyer programma van Emirates is opgebouwd uit vier klassen: Blue, Silver, Gold en Platinum. Voor een Gold-status zijn 50.000 mijlen nodig, voor Silver 25.000 en Platinum 150.000.

Lounges
Sinds februari biedt Emirates niet-leden de mogelijkheid om toegang tot de skylounges te kopen. Normaal zijn de lounges alleen toegankelijk voor leden en business- en first class reizigers.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button