AirlinesFrequente reizigerOnderwerpZakelijke Reiziger

Emirates biedt Gold-status te koop aan

Emirates maakt het voor frequent flyers eenvoudiger om een ‘Gold-status’ te krijgen, zo laat de maatschappij weten.

Vanaf nu kunnen frequente passagiers van Emirates de hogere status kopen.

Gold
Een Gold-status betekent meer voordelen die vooral voor zakelijke reizigers interessant zijn. De Gold-status biedt onder meer toegang tot alle lounges in het Emirates-netwerk en een hoger maximumgewicht aan handbagage.

Omgezet
De aanbieding geldt voor Silver-members van het Skywards loyaliteitsprogramma. In plaats van voldoende mijlen te sparen om Gold-member te worden is het nu mogelijk om een Gold-status te kopen. Voor een bedrag van 800 dollar wordt de Silver-status twaalf maanden omgezet naar Gold.

Keuze
Silver-members moeten wel op korte termijn een keuze maken. Emirates biedt reizigers zeven dagen de tijd om te besluiten of ze willen overstappen naar Gold.

Klassen
Het frequent flyer programma van Emirates is opgebouwd uit vier klassen: Blue, Silver, Gold en Platinum. Voor een Gold-status zijn 50.000 mijlen nodig, voor Silver 25.000 en Platinum 150.000.

Lounges
Sinds februari biedt Emirates niet-leden de mogelijkheid om toegang tot de skylounges te kopen. Normaal zijn de lounges alleen toegankelijk voor leden en business- en first class reizigers.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/