fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpenVliegtuigen

El Al introduceert Boeing 787 – foto’s

El Al heeft zondagochtend haar Boeing 787 Dreamliner onthuld.

Het toesteltype wordt vanaf eind dit jaar ingezet op de routes naar Londen en Newark. Begin volgend jaar komt Hongkong daarbij.

Indeling
Tijdens de onthulling van de nieuwe toestellen is ook het interieur bekendgemaakt. De vliegtuigen krijgen een drieklassen-configuratie met economyclass, premium economyclass en businessclass.

Businessclass
In de businessclass komen 32 ‘bedseats’, in een opstelling van vier zitplaatsen per rij. Iedere stoel heeft directe toegang tot het gangpad met de 1-2-1 configuratie.

Economy
De premium economyclass krijgt een 2-3-2 opstelling, twee stoelen per rij meer dan in de economyclass. Daar wordt een 3-3-3 configuratie toegepast. In totaal komen er 222 economyclass zitplaatsen. De premium-variant biedt 28 passagiers een zitplaats.

Vernieuwing
El Al voert een uitgebreide vlootvernieuwing door. Met de komst van de 787’s verwdijnen de 747 Jumbojets uit de vloot. In totaal neemt de maatschappij 16 Dreamliners in ontvangst, waarvan zeven 787-8’s en negen 787-9’s. In september wordt het eerste toestel naar verwachting geleverd.

Foto’s

Economyclass – ©El Al

Premium economyclass – ©El Al
Businessclass – ©El Al

Up breidt haar webshop verder uit!

Naast nieuws- en achtergrondartikelen heeft Up ook een leuk aanbod van allerlei luchtvaartgerelateerde producten. Bekijk alles in de webshop.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button