AirlinesIncidentenOnderwerp

Pushbacktruck duikt onder A320 – foto’s

Er vond maandag een opmerkelijk incident plaats op de luchthaven van Koeweit: tijdens de pushback van een Airbus A320 schoot de tug onder het toestel door omdat de towbar brak. Er vielen geen gewonden, maar het vliegtuig van Kuwait Airways liep flinke schade op en kon niet naar eindbestemming Trivandrum vliegen. Hoe de towbar kon breken, wordt momenteel nog onderzocht. Bekijk hieronder de foto’s:

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close