fbpx
IncidentenNaast het nieuwsNieuwsVideo

United 767 verliest kerosine tijdens taxiën – video

Een vlucht van United Airlines is woensdagavond teruggekeerd naar de gate toen bleek dat er kerosine uit de linkervleugel stroomde.

Het toestel, een Boeing 767-300, was net van de gate vertrokken en taxiede naar de startbaan op luchthaven Newark bij New York voor vlucht UA170 naar Venetië.

Vleugel
Volgens Amerikaanse media hebben passagiers de crew erop gewezen dat er iets niet in orde leek, toen ze de kerosine uit de vleugel zagen stromen. De cabinecrew waarschuwde de piloten, waarna uit voorzorg brandweerwagens naar het vliegtuig kwamen.

Video
Een passagier filmde vanuit het toestel hoe een grote hoeveelheid brandstof uit de vleugel stroomt. Op het platform is een grote plas ontstaan.
https://youtu.be/2q3VE5L7L4s

Gestrand
Het toestel is teruggekeerd naar de gate vanwege de brandstoflek, en de vlucht is geannuleerd. De maatschappij heeft hotelovernachtingen aangeboden aan de gestrande reizigers. Zij konden met de volgende vlucht donderdag hun reis vervolgen.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button