IncidentenNaast het nieuwsNieuwsOverig nieuwsVideo

United 767 verliest kerosine tijdens taxiën – video

Een vlucht van United Airlines is woensdagavond teruggekeerd naar de gate toen bleek dat er kerosine uit de linkervleugel stroomde.

Het toestel, een Boeing 767-300, was net van de gate vertrokken en taxiede naar de startbaan op luchthaven Newark bij New York voor vlucht UA170 naar Venetië.

Vleugel
Volgens Amerikaanse media hebben passagiers de crew erop gewezen dat er iets niet in orde leek, toen ze de kerosine uit de vleugel zagen stromen. De cabinecrew waarschuwde de piloten, waarna uit voorzorg brandweerwagens naar het vliegtuig kwamen.

Video
Een passagier filmde vanuit het toestel hoe een grote hoeveelheid brandstof uit de vleugel stroomt. Op het platform is een grote plas ontstaan.

Gestrand
Het toestel is teruggekeerd naar de gate vanwege de brandstoflek, en de vlucht is geannuleerd. De maatschappij heeft hotelovernachtingen aangeboden aan de gestrande reizigers. Zij konden met de volgende vlucht donderdag hun reis vervolgen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close