AirlinesFrequente reizigerInflightNieuwsOnderwerp

United serveert pizza en cheeseburgers aan boord

De snacks aan boord van vluchten zijn vaak licht, maar als het aan United Airlines, verandert dat snel.Vanaf juli kunnen reizigers in economy, naast de al beschikbare cheeseburgers en friet, nu voor pan pizza’s kopen als snack op de vlucht.

Chicago
De pizza’s worden geleverd door een van de bekendste pan pizzabakkers van Chicago en zullen warm en koud worden aangeboden. Reizigers die hiervan willen genieten, kunnen de pizza’s kopen. Volgens foodblogs volgt er later een ‘bier en pizza’ combo.

Cheeseburgers
United biedt al sinds het begin van dit jaar cheeseburgers aan op haar vluchten. Volgens de maatschappij worden er dagelijks meer dan 2000 burgers, met friet, uitgeserveerd, vooral op vluchten langer dan 3,5 uur.

Bistro
Amerikaanse maatschappijen lijken in een race te zijn om de beste cuisine aan boord van vluchten te serveren. United heeft op vluchten langer dan 3,5 uur een zogenaamde Bistro on Board, waar reizigers uit verschillende maaltijden kunnen kiezen. Hiervoor moet wel betaald worden. Zo is er ’s ochtends roerei verkrijgbaar, en ’s middag wraps.

Businessclass
De strijd om de beste keuken voor de businessclass is al langer aan de gang. Zowel American en Delta hebben de kwaliteit van de menu’s verbeterd en United Airlines biedt sinds een tijd onder meer Kip Jambalaya en kreeft aan.

Tags

Gerelateerde artikelen

Michiel Stol

Redacteur. Michiel is freelance journalist, die vroeger zoals veel jongens piloot wilde worden. Dat is hij uiteindelijk toch niet geworden. Voor Michiel is het mooiste plekje op de wereld toch wel het strand achter het vliegveld van Sint Maarten.