AirlinesIncidentenOnderwerp

Zware turbulentie op Chinese vlucht uit Parijs

Minstens 20 passagiers aan boord van een Chinese vlucht uit Parijs zijn zondag gewond geraakt na zware turbulentie.

Enkele passagiers raakten ernstig gewond.

Daling
Het incident gebeurde aan boord van vlucht MU774 van China Eastern. Het toestel, een Airbus A330-200 was vertrokken uit Parijs Charles de Gaulle en onderweg naar Kunming Changshui. Tijdens de daling werd het toestel getroffen door hevige turbulentie, melden Chinese media.

Gewonden
Enkele gewonde passagiers liepen botbreuken op. De bagage viel uit de bagagevakken naar beneden en inzittenden kwamen tegen het plafond aan. De gewonden zijn opgevangen en naar het ziekenhuis gebracht.

De vlucht is met een vertraging van ruim 1 uur aangekomen op de Chinese luchthaven.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close