fbpx
AirlinesFrequente reizigersNieuwsOnderwerpen

KLM vaker naar Curacao

KLM breidt komende winter het aantal vluchten naar Curacao uit, zo bevestigt een woordvoerster van de maatschappij tegenover Up in the Sky (na een melding door Routesonline). De reden is een grote vraag naar vliegtickets voor het Caribische eiland.

“Naast de bestaande dagelijkse Boeing 744, wordt twee keer per week een A330 op Curacao toegevoegd gedurende 2 januari tot en met 24 februari op dinsdag en zaterdag”, aldus de woordvoerster. Het aantal vluchten stijgt daardoor van zeven naar negen per week.

Kerstvakantie
Zoals gebruikelijk, zal KLM ook in de kerstvakantie vaker naar Curacao vliegen. Deze extra vluchten worden uitgevoerd met Boeing 747’s en zullen plaatsvinden op 21, 23, 28 en 30 december 2017.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button