fbpx
AirlinesBestellingenOnderwerpenProfessional

United plaatst mega-order voor 737 MAX 10

United heeft veel vertrouwen in de nieuwe Boeing 737 MAX 10 en bestelt er daarom maar liefst honderd, zo werd vandaag bekend. De toestellen komen in plaats van de 737 MAX 9, waarvan het bedrijf er eveneens honderd had besteld.

Naast de 737’s koopt United ook vier 777-300ER’s, waardoor de totale United-order voor dit model op 18 exemplaren komt. De triple sevens vervangen de Boeing 747’s en beschikken over het nieuwe Polaris business class-product.

MAX 10
Boeing presenteerde de nieuwe MAX 10 maandag op de Paris Air Show. Het toestel is de grootste 737 ooit, met een extra lengte van ruim anderhalve meter ten opzichte van de MAX 9. Aan boord is er plaats voor maximaal 230 passagiers.

Met de MAX 10 wil Boeing beter de concurrentie aangaan met de zeer succesvolle A321neo, en dat lijkt nu enigszins te lukken. Sinds gisteren bestelden al meer dan tien maatschappijen het nieuwe vliegtuig, waaronder de TUI Group.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button