fbpx
FinancieelNieuwsProfessional

Akkoord joint venture Delta en Korean Air

Delta Air Lines en Korean Air hebben een akkoord bereikt over het creëren van een joint-venture.

“Samen bouwen Delta en Korean Air een partnerschap waarmee we meer bestemmingen en een betere passagierservaring kunnen aanbieden”, vertelt Ed Bastian, CEO van Delta. “Door het combineren van de sterkste punten van onze bedrijven bouwen we een sterkere airline voor onze medewerkers, klanten en investeerders.”

Samen
De langdurige samenwerking tussen Delta en Korean Air stamt uit 2000, toen beide maatschappijen mede-oprichters werden van luchtvaartalliantie SkyTeam. Door de joint venture hebben de bedrijven een gezamenlijk netwerk van meer dan 290 bestemmingen in Amerika en meer dan 80 in Azië.

Help mee de meest realistische B737NG-simulator naar Nederland te halen!

Bij Up in the Sky houden we van de luchtvaart, dat moge duidelijk zijn. Nu willen we de nieuwste B737NG-simulator mét 4K-resolutie-projectors op de Nederlandse (particuliere) markt brengen. De benodigde investering hiervoor bedraagt anderhalve ton. Wil jij meehelpen financieren en rente ontvangen? Stuur een mail naar [email protected] voor meer informatie.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button