fbpx
AirlinesOnderwerpenProfessional

Emirates springt in gat Qatar

Topman van Emirates, Tim Clark, zegt tegen verslaggevers dat zijn maatschappij in het gat wil springen dat Qatar Airways achter heeft gelaten.

Met name Saudi Arabië staat bovenaan de verlanglijst van Clark.

Vliegtuigen over
Sinds mei zet Emirates minder capaciteit in naar de VS. In totaal worden er dertien toestellen minder ingezet daardoor. Voor acht stuks is al een andere bestemming gevonden. Door de laptopban, visa en extra veiligheidsmaatregelen heeft Emirates ertoe besloten minder op de VS te vliegen.

Saudi Arabië
Voor de overige vijf toestellen die nu aan de grond staan overweegt Clark inzet op Saudi Arabië. Met name het Hadj-seizoen dat eraan komt, vindt hij interessant. “Ik ben optimistisch dat we meer toegang tot het land krijgen. Het is een belangrijke bestemming vanwege de sterke markt”, aldus Clark.

Bose Aviation - eindejaars aanbieding!

Ontvang een gratis Bose Frames Alto of Rondo audiozonnebril bij aankoop van een Bose Aviation Headset tussen 30 november 2020 en 9 januari 2021. Zowel de verbeterde ProFlight Series 2 als de A20 Aviation Headset zijn het resultaat van decennia aan onderzoek en ontwikkeling. Beide zijn EASA E/TSO gecertificeerd en beide zijn voorzien van geavanceerde noise cancelling-technologie. Ga naar de aanbieding [sponsored].

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button