fbpx
AirlinesNieuwsOnderwerpen

Corendon Boeing 737 keert terug na brandmelding

Een Boeing 737 van Corendon is vanochtend teruggekeerd naar Amsterdam nadat de crew een melding kreeg van een brand in één van de wielkasten. Dat gebeurde op vlucht CD295, zo bevestigt een woordvoerster van de maatschappij tegenover Up in the Sky.

Het toestel zou naar Kos vliegen, maar keerde vanwege de melding al boven Gelderland terug. Na de landing op Schiphol hebben technici de 737 onmiddellijk geïnspecteerd en bleek het om vals alarm te gaan. Later vandaag zal de Boeing alsnog naar haar eindbestemming vertrekken.

Het vluchtpad van CD295 ©Flightradar24

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button