Foto artikelLiefhebberNaast het nieuws

Lufthansa is dol op de Airbus A350 – foto’s

Lufthansa vliegt sinds afgelopen winter met de Airbus A350 en dat bevalt de Duitse maatschappij uitstekend. Eerder gaf topman Carsten Spohr al aan dat hij overweegt extra A350’s te bestellen, en tegenwoordig laat Lufthansa haar waardering blijken met een 111 meter grote poster op München Airport:Lufthansa A350
De eerste A350’s van Lufthansa zijn gestationeerd in München en vervangen de oude A340’s. De toestellen bieden plaats aan 293 passagiers, waarvan 48 in business class, 21 in premium economy en 224 in de ‘gewone’ economy class. In totaal heeft de Duitse maatschappij 25 A350-900’s besteld.

De poster hangt er nog tot september.

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.