LiefhebberNaast het nieuwsNieuws

TAP presenteert retro-A330 – foto’s

TAP Portugal heeft maandag een ‘nieuw’ toestel in dienst genomen met een retro-livery. De acht jaar oude Airbus A330, afkomstig van Singapore Airlines, ziet er nu uit als de vliegtuigen van TAP in de jaren zestig en zeventig.

De retrojet is een eerbetoon aan Portugal en is daarom – heel toepasselijk – ‘Portugal’ genoemd. Maandag maakte het toestel een speciale rondvlucht boven het Zuid-Europese land, en het vliegt vanaf nu in reguliere dienst.

Uitbreiden
TAP Portugal ontvangt deze zomer in totaal drie Airbus A330’s, waardoor de maatschappij verder kan uitbreiden. Zo is er onlangs een nieuwe route naar het Canadese Toronto geopend.


Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.