fbpx
AirlinesFrequente reizigersLayoutOnderwerpen

TUI met Garuda naar Lombok

TUI gaat met Garuda Indonesia samenwerken om vluchten naar Lombok aan te bieden, zo maakte de vakantiemaatschappij vandaag bekend. De samenwerking geldt voor het aanstaande winterseizoen.

Garuda vliegt vanaf Amsterdam zes keer per week naar Lombok, met een overstap op Jakarta. TUI heeft stoelcapaciteit ingekocht op de vluchten op maandag en donderdag vanaf 1 november.

Lombok, dat vlakbij Bali ligt, biedt “een enorm lange kustlijn met prachtige en vooral rustige stranden.” Vakanties op het eiland zijn vanaf nu boekbaar bij TUI en kosten minimaal 999 euro.

Van het barre winterweer naar het strand met Garuda’s Boeing 777.

Bestel een Aviationtag van de PH-BFF, een voormalige KLM B747!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en haal dit stukje Nederlandse luchtvaartgeschiedenis in huis. Na 27 jaar over de hele wereld te hebben gezworven ging de PH-BFF in 2017 met pensioen. Het machtige toestel werd uiteindelijk in 2018 gerecycled op voormalige Vliegbasis Twente.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button