fbpx
AirlinesBestellingenOnderwerpenProfessional

Iberia plaatst grote order bij Airbus

Iberia is druk bezig met het vernieuwen van haar vloot en plaatst daarom opnieuw een grote order bij Airbus. De Spaanse maatschappij koopt zeventien A320neo’s en drie A321neo’s, zo werd vandaag officieel bekendgemaakt.

De Airbussen worden geleverd tussen 2018 en 2021. Ze zijn volgens de catalogusprijzen 1,8 miljard dollar waard, maar Iberia’s moederbedrijf IAG heeft naar eigen zeggen een forse korting bedongen.

Uitbreiding
Eerder plaatste Iberia al een grote bestelling voor de A350-900 bij Airbus. De maatschappij ontvangt zestien van die toestellen, en zal ze gebruiken ter vervanging van de A340’s en voor uitbreiding van het netwerk. Daarnaast heeft Iberia in de laatste jaren veel nieuwe A330’s in gebruik genomen.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button