fbpx
Frequente reizigersKLMNieuwsNL NieuwsOnderwerpenVliegvelden

KLM werkt samen met Caribische regiocarrier

KLM begint een samenwerking met de Caribische regionale luchtvaartmaatschappij Winair. De maatschappijen hebben een codeshare-overeenkomst gesloten. Hierdoor komen er acht nieuwe bestemmingen in het Caribisch gebied bij voor KLM.

Bestemmingen
De KLM-vluchtcodes worden toegevoegd op de volgende bestemmingen: Saba, St. Eustatius, St. Barts, Tortola, St Kitts, Nevis, Antigua en Dominica. Hierdoor bieden lijnvluchten tussen Schiphol en Sint-Maarten doorreismogelijkheden naar acht eilanden in het Caribisch gebied. KLM vliegt drie keer per week tussen Amsterdam en Sint Maarten.

Versterken
Harm Kreulen, Senior VP Benelux van AF-KLM zei: “Deze overeenkomst met Winair biedt een unieke gelegenheid om onze positie in het Caribisch gebied verder te versterken. De nieuwe verbindingen naar de Bovenwindse eilanden zijn een welkome uitbreiding van het KLM-netwerk in deze belangrijke regio.”

Insel Air
Winair vloog op een aantal routes in opdracht van Insel Air in de regio. Insel Air raakte in de financiële problemen en moest snijden in het vluchtenaanbod. KLM schortte een codeshare-overeenkomst met de maatschappij eind vorig jaar op, maar besloot de codeshare met Copa Airlines destijds uit te breiden. Nu start ook een directe codeshare met Winair.

Bestel het 192-pagina dikke Schiphol.jpg fotoboek!

Ondersteun Up in the Sky in haar missie om meer unieke content te maken en bestel het Schiphol.jpg fotoboek voor €25,- inclusief verzending, ⭐⭐⭐⭐⭐ op Bol.com (4.7 uit 5).

Bestel hier! Voor 15:00 besteld = de volgende dag bezorgd.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button