fbpx
IncidentenNieuwsOnderwerpenVeiligheidVliegvelden

Verdacht pakketje; Manchester Airport ontruimd

Terminal 3 van Manchester Airport is vanochtend ontruimd na de vondst van een verdacht pakketje. Dat schrijft de luchthaven op Twitter.

Explosie
Het pakketje werd vanochtend rond 8:50 ontdekt. Honderden mensen moesten de terminal verlaten. Direct kwam er een speciaal team ter plaatse om het verdachte pakketje gecontroleerd op te blazen.

Verplaatst
Volgens ooggetuigen is de sfeer kalm. Ryanair heeft de vluchten van terminal 3 verplaatst naar andere terminals. De luchthaven zegt dat passagiers die via terminal 1 of 2 reizen geen problemen ondervinden. Reizigers die via terminal 3 reizen moeten naar terminal 1 voor meer informatie.

Lekkage
Gisteren zijn delen van terminal 1 ontruimd nadat het brandalarm af is gegaan. Dat bleek door een waterlekkage te komen.

Klein
Onder andere Ryanair, British Airways, American Airlines, KLM, Flybe en Air France maken gebruik van Terminal 3. Het is de kleinste terminal van het vliegveld.

✈️ Ontvang 20.000 Flying Blue Miles met een American Express kaart

Vraag een American Express Gold creditcard aan en ontvang daarbij tijdelijk 20.000 Flying Blue miles. Ter illustratie: een KLM-vlucht Amsterdam-Berlijn begint momenteel al vanaf 4.500 miles, exclusief belastingen. Lees de voorwaarden alvorens de kaart aan te vragen.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button