Naast het nieuwsOverig nieuwsVideo

Vleugels Boeing 777X in aanbouw – video

Boeing geeft een kijkje in de fabriek in Everett waar de eerste vleugels voor de nieuwe Boeing 777X worden gebouwd. Boeing heeft een nieuwe vleugelfabriek gebouwd die voor honderd 777X’s per jaar kan produceren.

777X
Boeing 777X-reeks volgt de huidige generatie triple sevens op. Grotere vleugels, nieuwe motoren en een verlengde cabine moeten er volgens Boeing voor zorgen dat dit het meest efficiënte tweemotorige vliegtuig ter wereld wordt. Er komt een 777-8 en 777-9 variant. Het eerste toestel moet in 2019 worden geleverd.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button
Close
Close