fbpx
Naast het nieuwsVideo

Vleugels Boeing 777X in aanbouw – video

Boeing geeft een kijkje in de fabriek in Everett waar de eerste vleugels voor de nieuwe Boeing 777X worden gebouwd. Boeing heeft een nieuwe vleugelfabriek gebouwd die voor honderd 777X’s per jaar kan produceren.

777X
Boeing 777X-reeks volgt de huidige generatie triple sevens op. Grotere vleugels, nieuwe motoren en een verlengde cabine moeten er volgens Boeing voor zorgen dat dit het meest efficiënte tweemotorige vliegtuig ter wereld wordt. Er komt een 777-8 en 777-9 variant. Het eerste toestel moet in 2019 worden geleverd.

Bestel nu een uniek custom made raampaneel!

Dit unieke raampaneel uit een Boeing 737-BBJ kun je naar eigen smaak laten bewerken.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer
Back to top button