Overig nieuws

Vraag naar vliegreizen blijft stijgen

De vraag naar vliegreizen blijft omhoog gaan. Dat blijkt uit vervoersstatistieken die donderdag gepubliceerd zijn door IATA.

Toename
Passagiers legden 7,7 procent meer kilometers af per vliegtuig dan een jaar eerder. Daarmee is de groei niet zo sterk als in april, toen de vraag 11 procent steeg ten opzichte van een jaar eerder.

Positief
IATA spreekt van een solide stijging. Ook de komende vakantieperiode ziet er positief uit. De nog dalende ticketprijzen blijven de vraag stimuleren.

Beperkingen
Na de zomerperiode ziet het er volgens Alexandre de Juniac niet zo rooskleurig uit. Hij wijst met name op het gevaar van handelsbarrières en inreisbeperkingen.

Help Up de crisis door!

en word vriend

Ook Up in the Sky heeft het moeilijk door de economische impact van het Coronavirus. Ben je fan van Up? Dan kan je ons helpen. Met een kleine bijdrage van 5 euro zijn wij al enorm blij!

Geef je wat meer, dan krijg je er extra’s voor terug. Als je 24 euro doneert, dan schotelen wij je geen advertenties meer voor. Als je een nog grotere vriend wordt, dan sturen we je ook nog eens een code waarmee je gratis ons fotoboek Schiphol.jpg kan bestellen.

Wie wil er nou geen vriend van ons worden?

Tags

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close
Close

Geen advertenties?

Wil je liever geen advertenties? Dat kan als je vriend van Up wordt: https://www.upinthesky.nl/vriend-shop/