fbpx
AirlinesKLMNieuwsNL NieuwsOnderwerpenProfessional

‘Gezonde toename’ in aantal boekingen AF-KLM

Het aantal boekingen bij Air France-KLM blijft toenemen. De groei die de luchtvaartgroep sinds het keerpunt begin dit jaar doormaakt houdt aan. Dat concludeert AF-KLM-topman Jean-Marc Janaillac volgens Bloomberg in een interview op een Franse conferentie. Met name het aantal Aziatische en Amerikaanse toeristen neemt toe.

Positief
“Het tweede kwartaal is goed verlopen en het aantal boekingen voor de zomer is ook positief vergeleken met vorig jaar”, aldus Janaillac. 2016 was voor de groep een moeilijk jaar door de nasleep van de terreuraanslagen in Parijs en Nice. “We hebben last gehad van de terroristische aanslagen, vooral in 2016, maar we zijn dit jaar hersteld. Bezoekers uit de VS en China en Japan komen terug.”

Hoopvol
Janaillac is hoopvol dat de groei volgend jaar doorzet. Maandag maakt AF-KLM haar maandcijfers over juni bekend. Eind juli volgt de presentatie van de halfjaarcijfers. Verdere details over de groeicijfers en de voorruitzichten maakt Janaillac pas dan publiekelijk.

Bestel nu het boek Love is in the Air!

Hoe een vlucht mensen met elkaar verbindt, geschreven door Renske Dragt.

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het luchtvaartnieuws & meer

Gerelateerde artikelen

Back to top button