NieuwsUpinthesky

Up in the Sky zoekt stagiaire

Ter uitbreiding van ons team hebben wij ruimte voor een stagiaire journalistiek!

Ben jij accuraat en snel? Heb je affiniteit met de luchtvaart? En ben je een proactieve nieuwsjager? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Wij bieden je de mogelijkheid om een uitgebreid portfolio op te bouwen, met zowel ervaring achter het bureau als in het veld. De luchtvaart is een dynamische wereld waarin veel gebeurt.

Werkzaamheden
De kern van het werk is het bijhouden van de dagelijkse nieuwsstroom. Je zoekt naar nieuws en dat verwerk je tot duidelijke en leesbare stukken. Bovendien heb je de mogelijkheid om je eigen onderzoeksprojecten vorm te geven. Dit alles uiteraard in overleg met de hoofdredactie en de rest van de kernredactie.

Team
Je gaat deel uitmaken van een jong en enthousiast team dat de termen ‘luchtvaart’ en ‘journalistiek’ samenbrengt.

De stage betreft een periode van 10 weken waarin je fulltime aan de slag gaat. Startdatum is in overleg en kan al op korte termijn.

Minimaal
We hanteren een aantal minimumeisen voor deze functie. Zo moet je minimaal 18 jaar oud zijn en over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal beschikken. Je werk- en denkniveau is minimaal HBO.

Enthousiast? Stuur je motivatie met CV naar info[at]upinthesky.nl.

Tags

Gerelateerde artikelen

Redactie

Frequent flyer, luchtvaartprofessional en liefhebber; alles wat je weten wil, je vindt het op Up in the Sky - het betere luchtvaartnieuws.